Winkelstraat

Welkom in de winkel van Karin Mol

Studio Cooliejoelie

Papier heeft eindeloze creatieve mogelijkheden. Dat weet Karin als geen ander en dit bewijst ze met haar Studio Cooliejoelie. In deze studio waar alles kan en mag creëert de kunstenares haar eigen papierkunst en deelt ze met liefde haar passie en kennis met anderen.

Heb jij ook een liefde voor papier, kom dan ‘binnen’ en laat je verwonderen.

Welke papiertechniek zou jij willen leren? Vraag een persoonlijke workshop of privé lesje met Karin aan.

Papierkunstenares

Maak kennis met Karin, een ambitieuze en leergierige vrouw met een enorme passie voor papier. Na de studie ruimtelijke vormgeving is ze autonome kunst gaan studeren aan de kunstacademie en werd daarmee ‘officieel’ kunstenaar. “En dan..?”, dacht Karin en begon aan een derde opleiding tot docente. Kennis en techniek overbrengen bleek haar goed te liggen en al meer dan 13 jaar doet zij dat als docente kunstvakken op het middelbaar onderwijs. Dat wisselt ze af met het werk in haar atelier waar ze eigen werk creëert en workshops geeft in privé- en groepssetting.

Karin heeft een onderzoekende en enorm nieuwsgierige houding in haar kunstenaarschap, wat leidt tot vele experimenten met haar favoriete materiaal; papier. Deze experimenten hebben ervoor gezorgd dat ze nieuwe technieken ontdekte, zoals het illustreren met papier en knipkunst en zich eigen heeft kunnen maken. Behalve mooi werk als resultaat levert dit ook veel creatief plezier. En dit plezier geeft Karin dan graag weer door aan andere creatieve zielen, bijvoorbeeld door het organiseren van eigentijdse, ontspannen workshops en het met zorg samenstellen van DIY pakketten waarmee men thuis aan de slag kan.

Welke papiertechniek zou jij willen leren? Vraag een persoonlijke workshop of privé lesje met Karin aan.

15

Speciaal voor jou gemaakt

Karin staat altijd open voor persoonlijke verzoeken, zowel voor workshops als producten. Zo maakt ze graag een bijzonder cadeau voor de vijftigste verjaardag van ieders familieleden, een speciaal stuk decoratie voor in etalages of stralende bloemenboog voor een trouwdag. Het maakt niet uit of het om een heel groot werk gaat of een miniatuurtje, Karin denkt graag met je mee en creëert een persoonlijk en uniek stuk speciaal voor jou of de persoon aan wie je het cadeau wilt geven.

Knipkunst en collagetechnieken zijn Karins expertises, maar haar onderzoekende houding zorgt ervoor dat haast geen verzoek te gek is. Haar creatieve brein weet ook vage ideeën om te zetten tot een eindresultaat waarvan je omver geblazen zult worden. Stuur Karin gerust een e-mail met jouw verzoek om de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek de website www.studiocooliejoelie.nl om al die bijzondere kunstwerken te bekijken of een workshop te boeken. Via Instagram @studiocooliejoelie houdt Karin je op de hoogte van nieuwtjes en deelt ze mooie beelden.