Winkelstraat

Welkom in de winkel van Karin Mol

Studio Cooliejoelie

Papier heeft eindeloze creatieve mogelijkheden. Dat weet Karin als geen ander en bewijst ze met haar Studio Cooliejoelie. In deze studio waar alles kan en mag creëert de kunstenares haar eigen papierkunst en deelt ze haar passie en kennis met anderen met veel liefde.

Heb jij ook liefde voor papier, kom dan ‘binnen’ en laat je verwonderen.

Welke papiertechniek zou jij willen leren? Vraag een persoonlijke workshop of privé lesje met Karin aan.

Papierkunstenares

Maak kennis met Karin, een ambitieuze en leergierige vrouw met een enorme passie voor papier. Na de studie ruimtelijke vormgeving is ze autonome kunst gaan studeren aan de kunstacademie en daarmee ‘officieel’ kunstenaar. “En dan..?”, dacht Karin en begon aan een derde opleiding tot docente. Kennis en techniek overbrengen bleek haar goed te liggen en al meer dan 13 jaar doet zij dat als docente kunstvakken op het middelbaar onderwijs. Dat wisselt ze af met het werk in haar atelier, waar ze eigen werk creëert en workshops geeft in privé- en groepssetting.

Karin heeft een onderzoekende en enorm nieuwsgierige houding in haar kunstenaarschap, wat leidt tot vele experimenten met haar favoriete materiaal; papier. Deze experimenten hebben ervoor gezorgd dat ze nieuwe technieken ontdekte en zich eigen heeft kunnen maken, zoals het illustreren met papier en knipkunst. Behalve mooi werk als resultaat, levert dit ook veel creatief plezier. En dát geeft Karin dan graag weer door aan andere creatieve zielen, met het organiseren van eigentijdse, ontspannen workshops en het met zorg samenstellen van DIY pakketten waarmee men thuis aan de slag kan. 

Onderscheidende factor

een stukje tekst over de producten/de techniek/stijl. Een toelichting/uitlichting op wat het merk onderscheid of zo mooi en bijzonder maakt.

‘Een rommelige tafel, vol met materiaal. De ‘left-overs’ van een gezellige workshop. Deelnemers die na een ontspannen en creatieve dag naar huis gaan met de meest uiteenlopende, prachtige resultaten.
Wat was het een leuke dag!’

Studio Cooliejoelie is een aantal jaren geleden vormgegeven. Ontstaan vanuit een diep verlangen om creativiteit, gezelligheid, ontspanning en plezier samen te laten komen. De naam van de studio staat voor cool, leuk, een beetje gek, fun, gezelligheid, plezier oftewel ‘het is Cooliejoelie’!