Winkelstraat

Welkom in de winkel van Kim Douw-Aalbers

Moonwalk Teddybear

Tover elk leeg stukje muur om tot een feestje met de stickers van Moonwalk Teddybear. Muurstickers zijn een veelzijdige en voordelige manier om elke baby- en kinderkamer extra karakter te geven. En omdat de stickers in meer dan 30 kleuren verkrijgbaar zijn, kunnen zij toegepast worden in allerlei interieur stijlen. Van neutrale kamertjes tot de meest kleurrijke kinderkamers, voor ieder interieur heeft Kim een passend ontwerp.

Get it, Peel it, Stick it.

“Wanneer de klant vol blijdschap hun pakketje openmaakt en het eindresultaat is wat ze hoopte of die verwachtingen zelfs overtreft. Dan is onze missie helemaal geslaagd!”

Maak kennis met Kim

In 2020 heeft Kim, vanwege een gemeenschappelijke liefde voor illustratie, patronen en interieur het bedrijf Moonwalk Teddybear van de vorige eigenaresse overgenomen.  Inmiddels heeft ze flink haar eigen stempel op het bedrijf gedrukt en is het nu écht ‘haar onderneming’. Kim omschrijft deze start als een geweldige basis, waar vanuit ze zich nu vooral kan richten op het creatieve stuk, het ontwerpen.

Inspiratie voor deze ontwerpen haalt Kim uit alle hoeken van het leven. De verandering van seizoenen en de natuur in haar geheel, maar ook trends op het gebied van design, interieur en lifestyle of de bedenksels van (haar eigen) kinderen. “Ik laat me inspireren door alles wat voorbij komt en dit vertaal ik naar originele designs waarmee jij, op een relatief eenvoudige manier, de babykamer, kinderkamer, speelhoek of zelfs het poppenhuis helemaal af kunt maken!”

Ook in het mini

Poppenhuizen zijn fantastisch speelgoed voor kinderen van alle leeftijden en hoe leuk om dat poppenhuis dan helemaal te matchen met de stijl van hun eigen kamertje. Met de 1:12 stickers van Moonwalk Teddybear kun jij de kamer van je kindje recreëren in het poppenhuis. Vrolijke dots, een maan en sterren, een hinkelbaan en groeimeter geven elke poppenkamer een extra speelse twist. En de lambrisering, wederom in een kleur naar keuze, maakt priegelig schilderwerk helemaal overbodig. Ook deze stickers worden geleverd met plakinstructies waarmee je zelf snel aan de slag kunt.

Op deze pagina lichten we alleen de ontwerpen van Kim uit, bezoek zeker ook de webshop www.moonwalkteddybear.nl om ook de stickers op maat en de collectie(s) in samenwerking te bekijken. Wil je vaker van die prachtige kinderkamers voorbij zien komen? Volg @moonwalkteddybear dan voor een extra dosis inspiratie via Instagram.