Winkelstraat

Welkom in de winkel van Linda de Boer

MOM gemstone

Na een zoektocht naar een eenvoudig armbandje passend bij het sterrenbeeld Tweeling, ging Linda toch maar zelf aan de slag. Dit sieraad voor haarzelf was het begin van een bijzonder product en vervolgens een prachtig merk; MOM gemstone. Hierin kan deze ambitieuze vrouw haar creativiteit en liefde voor edelstenen kwijt, terwijl ze Nederlandse fans voorziet van sieraden met een persoonlijk verhaal.

Linda zet haar familie op één en weet daarom hoe dierbaar het is om geliefden bij je te dragen. Met een familie armbandje of familie ketting van MOM gemstone doe je dat figuurlijk én letterlijk.

"Omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn ontstaat er altijd een uniek sieraad met een verhaal!"
Heb je een vraag of een speciaal verzoek?

Het gezicht achter

Linda brengt in haar merk MOM gemstone een liefde voor edelstenen en familie en haar ervaring met ondernemen samen. En hoe?! In korte tijd heeft deze moeder van twee jonge meiden een prachtig bedrijf neergezet dat voorziet in een behoefte aan verbinding met geliefden en herinneringen. Zo kan een armbandje werken als reminder voor de draagster. Wanneer kreeg ze het, van wie en waarom? Het herinnert haar aan een bepaalde periode in haar leven of geeft haar kracht. Hoe mooi is dat?

Symboliek speelt daarin een grote rol voor Linda en ze leert  haar publiek graag meer over de werkingen van bepaalde edelstenen en bij welk sterrenbeeld deze passen. Zo vind je in de webshop een kleine uitleg over alle edelsteentjes die gebruikt worden bij elk sieraad en geeft ze haar kennis en passie door via Instagram.

Behalve dat Linda elk sieraad zelf ontwerpt en vaak op maat maakt voor elke klant, ontwerpt dit multi-talent ook haar eigen verpakkingen. Met meer dan tien jaar ervaring als zelfstandige in de grafische vormgeving is dat ook een logisch besluit.

Heb je een vraag of een speciaal verzoek?

Persoonlijkheid en kracht

Het begon allemaal met de familie armbandjes en deze zijn nog steeds favoriet bij de klant. Dit armbandje laat je op maat maken, waarbij je het armbandje volledig zelf kunt samenstellen. Kies de kleuren van het armbandje en de kraaltjes, en vervolgens de sterrenbeelden van jouw dierbaren of direct de edelstenen passend bij deze sterrenbeelden. Kies tot wel vijf edelsteentjes om jouw kinderen en partner, of andere familieleden altijd bij je te dragen.

Ditzelfde is mogelijk hangend aan een prachtig 14 K goud vermeil kettinkje of sterling zilver. Hiermee draag je deze bijzondere stenen, als symbool voor die bijzondere mensen in jouw leven, dichtbij je hart. Zo heb je een persoonlijk sieraad dat jou hopelijk veel kracht en liefde mag bieden.

In een blog, hier op de HIH website, lees je meer over de Familiearmbandjes en hoe Soraya deze ervaart.

Naast de sieraden met allerlei opties om te personaliseren, heeft Linda ook een mooie vaste collectie van armbandjes en kettingen met edelsteenkralen. Elke edelsteen heeft weer een andere kracht en kan ondersteuning bieden of gevoelens versterken. Zelfs als je niet gelooft in het directe effect of de krachten van edelstenen kan dit voor jou werken als reminder. Bijvoorbeeld een reminder om te ontspannen telkens als je de kraaltjes om je pols voelt dansen.

Kun jij dat wel gebruiken of ben je überhaupt nieuwsgierig geworden, breng dan een bezoek aan www.momgemstone.nl en volg het merk op Instagram @momgemstone om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en geïnspireerd te worden door de mooie foto’s en betekenissen van de stenen.

4