Winkelstraat

Welkom in de winkel van Maciël Janssen

MA-CIEL kids lifestyle

MA-CIEL kidslifestyle maakt al meer dan tien jaar de allerkleinsten onder ons blij met prachtige producten van de mooiste materialen. De artikelen in deze shop worden duurzaam en met veel liefde door Maciël met de hand gemaakt. Vooral het originele ontwerp van tutknuffel Knijn is populair en sinds de oprichting in 2010 al door vele kindjes bestempeld als favoriet.

Met zachte badcapes, lieve labeldoekjes, feestelijke feestkronen en allerlei accessoires voor poppen, zit je bij MA-CIEL gebakken voor kleintjes vanaf de geboorte tot ze zelf poppenmoeder zijn.

Ma-ciel (3)

‘Ik doe iedere dag datgene waar ik blij van word en ook na al die jaren doe ik nog steeds een dansje – bij wijze van – bij iedere bestelling die ik binnen zie komen!’

Familiemens met mad sewings skills

Maciël heeft een grote liefde voor baby’s en haar passie ligt dan ook bij het ontwerpen en maken van mooie producten voor de allerkleinsten. Haar avontuur begon zien haar eigen kinderen nog klein waren en zij in de winkels niet kon vinden wat aansloot bij haar smaak en stijl. De naaimachine maakte lange uren om eigen beddengoed, kussentjes en slingers te maken voor haar eigen gezin en als kraamcadeau voor familie en vrienden. Ook het ontwerp van Knijn ontstond in deze periode al en werd vanaf dag één het best selling product toen Maciël in 2010 de digitale deuren van haar webshop opende.

De stijl van Maciël zelf, en dus wat je ook terugziet in de producten van haar merk MA-CIEL kids lifestyle, kenmerkt zich door eenvoud. Wat betreft kleuren en prints gaat Maciël met de tijd en grote lijnen van trends mee, door het daar bij te houden zijn de producten tijdloos en kunnen ze jaren mee. Dat draagt ook bij aan duurzaamheid, een waarde die bij deze vrouw hoog in het vaandel staat. Aanpassingen in stof- of kleurgebruik en zelfs personalisaties zijn in overleg veelal mogelijk waardoor het product echt helemaal naar wens van de klant is. Dit in combinatie met de hoge kwaliteit stoffen – jersey katoen, katoen, hydrofiel, zoveel mogelijk met OEKO-TEX keurmerk – maakt dat de eigenaar lang kan genieten van hun aankoop.

Aan de kernwaarden en de essentie van de stijl is Maciël altijd trouw gebleven, dat maakt dat MA-CIEL kidslifestyle zo’n sterk en fijn merk nu met het 12,5 jarig jubileum in zicht.

Knuffel-Knijn

Maak kennis met Knijn©, het ‘paradekonijntje’ van MA-CIEL kidslifestyle. Dit knuffelkonijn wordt gemaakt om voor altijd het beste vriendje van jouw kleine te zijn! 

Maciël vertelt: “Deze leukerd ontwierp ik in 2008 voor onze zoon Raf en is sinds de opening van mijn webshop in 2010 favoriet bij veel kindjes! Door de lange zachte oren en het slappe lijfje is het een heerlijk knuffelvriendje”.

Deze best seller is verkrijgbaar in drie verschillende maten, speciaal ontworpen voor jong en piepjong. Knijntje© is geschikt voor de állerkleinsten en in eerste instantie zelfs speciaal ontworpen voor prematuur baby’s, Knijn© is de standaard maat en geschikt vanaf de geboorte en dan is er nog Knijn XL© die inclusief oren maar liefst 70cm meet en die jouw dreumes/peuter lekker achter zich aan kan slepen. Uitgevoerd in wafelstof plus print, zacht hydrofiel of in hippe jerseystof, zo is er voor ieder wat wils. 

Naast tutknuffel kan Knijn ook vanaf dag één een lieve speenbewaker en speelkameraadje zijn. Dankzij een speciaal ontwerp als speendoekje en een Knijn knuf met rammelaar erin (desgewenst met naam zoals op onderstaande foto).

Tip van Maciël: “wil je dat Knijn© de favoriet van jouw kindje wordt? Slaap dan zelf een nachtje met de knuffel onder je shirt en leg het daarna bij je baby. Jouw geur zit dan in de knuffel, wat jouw kindje heerlijk zal vinden!”

Pleeg een bezoekje aan de webshop om alle Knijntjes en andere producten te bekijken en shoppen.

Fan van MA-CIEL? Meld je dan aan voor haar nieuwsbrief! Je ontvangt binnen 24 uur een welkomstkorting die je kunt gebruiken bij je eerste bestelling! Profiteer van exclusieve aanbiedingen en ben als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes.