Winkelstraat

Welkom in de winkel van Louisette van Schie

Little Lefty Lou

Happy vibes all around in de webshop van Little Lefty Lou. Deze winkel is ware hemel voor liefhebbers van stationery en emaille pins en iedereen die houdt van kleur. Veel kleur! Kaarten, stickers en schrijfblokken van Louisette’s eigen ontwerp worden in deze vrolijke webshop aangevuld met gezellige papierwaren van andere (voornamelijk Nederlandse) ontwerpers. 

Doe jij aan snailmail, vind je het gewoon leuk om cadeautjes mooi te verpakken of af en toe een vrolijke ansichtkaart te versturen. Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Een snoepwinkel voor stationerylovers!

Snailmailer en ontwerper Louisette

Het bedrijf Little Lefty Lou is ontstaan toen Louisette besloot haar liefde voor haar hobby snailmail te combineren met haar passie en kennis als grafisch designer. Het begon allemaal met een paar ansichtkaarten, maar inmiddels is de shop goed gevuld met uiteenlopende papierwaren en een ruime selectie emaille pins. 

Creativiteit zat er al vroeg in bij Louisette en is nooit weggegaan. Naast haar studie grafisch design had ze dan ook een flink aantal creatieve hobby’s en na deze eerste opleiding heeft ze zelfs nog een opleiding tot goudsmid gevolgd. Toch werd ze teruggetrokken naar de kant van het illustratieve productontwerp en voorziet ze ons nu van al dit moois met haar bedrijf!

Haar liefde voor handgemaakt gaat verder dan alleen zelf creëren. De webshop is daar het bewijs van. Hier steunt Louisette andere creatieve makers en ondernemers door ook hun originele ontwerpen te verkopen waar zij zelf verliefd op werd.

Personal assistent en kantoorknuffel Lotje
Personal assistent en kantoorknuffel Lotje
6

Feestelijke collecties

Naast algemeen vrolijke, kleurrijke en vaak schattige ontwerpen die het hele jaar door te gek zijn, ontwikkelt Louisette ook seizoen- of meer feestdaggebonden collecties. Halloween en Kerstmis zijn Louisette’s favoriete feestdagen en thema’s waar zij met heel veel liefde originele items voor creëert. Washi tapes, pins, stickersheets en notepads met pompoenen, vleermuizen en zwarte katjes of kerstpakjes, notenkrakers en gingerbread men. Daarvan krijg je toch al helemaal zin in deze feestdagen?!

Vooral de emaille pins zijn erg populair onder de fans en vaste klanten. Het worden ware collectors items voor iedereen met een lichte verslaving voor pins, welke een volledige comeback hebben gemaakt!

Op deze pagina lichten we alleen de ontwerpen van Louisette’s eigen merk Little Lefty Lou uit, bezoek zeker ook de webshop www.littleleftylou.com om het hele aanbod inclusief moois van andere makers te bewonderen. Vaker genieten van dit soort vrolijke plaatjes? Volg Louisette dan op Instagram @littleleftylou voor een dosis happy vibes op jouw homefeed.