Winkelstraat

Welkom in de winkel van Irma Boekhorst

Irmadammekes

Welkom in de wereld van de Irmadammekes. Deze aandoenlijke karakters, die illustratrice Irma tot leven weet te wekken met haar strakke minimalistische lijnen, maken voor een persoonlijk en dierbaar cadeau voor een ander of jezelf. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment producten, zoals kaarten, servies, broodplanken, stationery en (herdenking)lichtjes, voor allerlei gelegenheden. 

Laat je verrassen door deze fijne illustraties en het aanbod in de shop. Of laat iets speciaal maken voor jezelf, je gezin of een lieve vriendin, tante en collega. En maak met de Irmadammekes jou gevoel voor de ander tastbaar met een bijzonder cadeau.

“Vanaf het moment dat ik het eerste Irmadammeke had getekend, gebeurde er iets in mij. Met het tekenen van het Irmadammeke had ik een bron in mezelf aangeboord. Dit ontroerde me enorm. Dat gevoel was zó overweldigend en ik wist: ‘dít is het!’ Vanaf dat moment buitelden de ideeën over elkaar heen. Waar ik in het verleden nog zoekend was naar ‘mijn ik’, vielen op dat moment alle stukjes op zijn plek.”

In verbinding met Irma

Een creatieve toekomst leek niet voor Irma weggelegd, totdat ze plotseling op een avond een poppetje tekende. Het eerste Irmadammeke was geboren en alles in Irma riep dat dit het was. Het begin van een creatief avontuur en Irma’s ondernemerschap was plotseling daar. Hoe ontzettend waardevol dat deze vrouw zag wat er die avond was ontstaan en dat zij dapper genoeg was de potentie die ze voelde om te zetten tot actie. Inmiddels heeft alles vorm gekregen en is het bedrijf Irmadammekes aan het groeien en bloeien.

De betekenis en missie heeft Irma heel helder. Irmadammekes staat voor ‘in verbinding zijn’. In verbinding met haarzelf; vanuit stilte creëren. Maar ook in verbinding met jou, de opdrachtgever. Irmadammekes staat ook voor zelfliefde: niet meegaan in de snelle waan van de dag waarin we onszelf allerlei oordelen en beperkingen opleggen. Juist wil Irma met haar illustraties jouw bron van liefde aanspreken en je even laten stilstaan bij dit fijne gevoel.

De Irmadammekes raken vele harten met hun aandoenlijke uiterlijk.

Speciaal voor jou

We mogen Irma met recht een expert noemen op het gebied van gepersonaliseerde (naam)cadeau’s. Met haar onderscheidende en unieke design, ruime keuze aan verschillende producten, voor verschillende gelegenheden en al haar ervaring op dit gebied, ben je bij deze vrouw aan het juiste adres voor een dierbaar cadeau.

Denk dan bijvoorbeeld aan de sierborden, posters en huisnummerbordjes met een familieportret. De fijne items om de komst van een baby mee aan te kondigen en mijlpalen van een kind mee te vieren. En dankbaarheid voor mooie mensen in je leven kun je tonen met een mok of kaartje met een lieve tekst erop. 

Is dat nou nog nét niet wat jij zoekt, dan mag je Irma altijd een mail sturen. Ze denkt dan graag met je mee om het perfecte cadeau voor jou te realiseren.

Bezoek de website www.irmadammekes.nl voor meer te gekke producten en volg de Irmadammekes op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten waarop deze poppetjes stralen.