Winkelstraat

Welkom in de winkel van Simone Renou

In My Dreams Design

Geboren uit een passie voor vormgeving bloeide In My Dreams Design snel uit tot merk voor handmade limited edition woondecoratie en stationery. De sfeer die Simone met deze producten neerzet is grafisch en tijdloos met een Scandinavische twist. Dit resulteert in stijlvolle items die passen bij vrijwel elk interieur en waar je lang van kunt genieten.

Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde voor Simone en dus kiest zij het liefst voor upcycling en recycling van materialen en kiest zij zoveel mogelijk voor kleine en lokale leveranciers. Dat zorgt ook voor persoonlijk contact en exclusiviteit wat erg past bij Simone en haar merk.

Zoek je iets unieks voor jezelf of in jouw winkel? Een mooie illustratie of tekst maakt Simone graag exclusief voor jou! 

Designlover Simone

Na haar studie grafisch ontwerp aan de Academie Minerva in Groningen heeft Simone bij verschillende bureaus gewerkt als designer en art director. Inmiddels is ze volledig zelfstandige en heeft haar bedrijf In My Dreams Design haar volledige focus. 

Simone is een echte creatieve duizendpoot en houdt van alles dat met design te maken heeft. Tijdens haar studie heeft ze zo ook kalligrafie en fotografie opgepakt. Dit laatste combineert ze het liefst met haar passie voor reizen.

"Creativiteit is een essentieel onderdeel van mijn leven. Ik adoreer alles wat met design te maken heeft; mode, interieur design, grafisch ontwerp, fotografie en kunst."

In haar ondernemerschap is Simone behalve duurzaam ook erg sociaal bezig en hecht ze veel waarde aan exclusiviteit. Verkooppunten zijn goed verspreid door Nederland en Simone heeft persoonlijk contact met al deze winkeliers. Ze werkt per plaats met slechts één winkel, zodat deze een exclusief aanbod hebben en maakt zelfs unieke ontwerpen voor winkels op maat. 

Milieu & Limited Editions

“Mijn doel is om met mijn producten zo min mogelijk afval te produceren. Dat houdt in dat ik weinig voorraad heb en op maat produceer.” Dit betekent wellicht een iets langere levertijd dan je gewend bent van andere bedrijven (die massaal produceren), maar daarmee ook dat jij een super origineel item in huis haalt of cadeau kunt geven. Van producten die in gelimiteerde oplage worden gemaakt, zijn er slechts dertig stuks in de hele wereld. Da’s behoorlijk exclusief.

Ook in de verpakking wordt rekening gehouden met het milieu. De tegeltjes worden elk verpakt in een op maat gemaakt doosje waardoor deze stevig, veilig maar ook meteen mooi verpakt is. Gemaakt van restmateriaal van een drukkerij, hebben deze doosjes eerder een positieve dan negatieve impact op het milieu. 

Nieuwsgierig geworden naar meer? Bezoek dan Simone’s webshop om meer te bekijken en haal een origineel item in huis.