Winkelstraat

Welkom in de winkel van Femke Bender

Colors And Happiness

Kleuren en vrolijkheid, and lots of it! Het zit al in de naam en elke illustratie en kunstwerk straalt het met bakken uit. Zacht gekleurde, minimalistische berglandschappen en fijn gebalanceerde abstracte werken typeren het aanbod in deze shop. Kunstenares Femke brengt hiermee een stukje rust en vrolijkheid in de interieurs en levens van haar fans en klanten.

Eenvoud en subtiel, maar krachtig niettemin.

il_794xN.2926885941_mqd0
product08

“Mijn stijl is vrij minimalistisch; sterke beelden door eenvoud, rust en subtiele kleuren combinaties.”

Ambitieuze kunstenares

Opgeleid als illustrator is Femke sterk in beeldend vertellen en kan ze met dat beeld extra diepgang geven aan of een nieuwe kant belichten van een verhaal. Vergis je dus niet in het zachte kleurenpalet en de eenvoudige lijnen die deze kunstenares gebruikt; stille wateren hebben diepe gronden.

Op Instagram komt dat duidelijk naar boven en zien we in Femke een ware ‘health and happiness ambassador’. Haar vrolijk gekleurde illustraties dragen beeldend bij aan de talloze tips en adviezen voor een gelukkig en gezond leven. Onze favorieten daarin zijn toch wel de recepten. Simpel te maken gerechten en gezonde snacks waar je van gaat watertanden, voorgegaan door illustraties van de hoofdingrediënten. 

Femke’s bedrijf staat in de kinderschoenen, maar haar ambities zijn groot. (As they should be!) Dat deze vrouw nog meer in haar mars heeft en veel gaat creëren en bereiken de komende jaren wordt snel duidelijk als je met haar in gesprek gaat. 

Kunst voor een prikkie print je zelf

Naast de doeken die Femke beschilderd werkt ze veel digitaal. Al die werken zijn als digitale downloads verkrijgbaar in haar shop. Kunst als digitaal bestand kopen heeft veel voordelen; het is erg betaalbaar, duurzaam en het biedt je haast oneindige mogelijkheden als koper. Je print het werk namelijk zelf of laat het printen door een bedrijf op het formaat en het materiaal dat jij wilt. Snel een nieuwe poster aan de wand of andere afbeelding in die ene lijst; dan druk je met je thuisprinter snel een exemplaar af. Of wat dacht je van een eyecatcher geprint op hout of een canvas tuinposter om je buitenruimte op te fleuren? Voor minder dan een tientje bestel je een of twee originele werken en kun je zelf bepalen hoe deze aan jouw wand komt te hangen. Zo heeft iedereen precies wat hij wilt en voorkomen we met z’n allen ook nog eens overproductie.

Voor inspiratie en advies op dit gebied kun je binnenkort terecht op de eigen website van Colors and Happiness. Wil jij nu meteen wel even kijken welke prints er te bestellen zijn als directe download, bezoek dan snel de Etsy Shop.