Projecten

Op deze pagina vind je alle projecten van Handmade in Holland overzichtelijk bij elkaar. Veel van de projecten zijn in samenwerking met een of meerdere makers of creatieve ondernemers, dat is ontzettend gezellig en zorgt gewoonweg voor meer impact om handgemaakt als fenomeen meer bekend te maken in Nederland.

Online Creamarkt

De eerste editie van dit geweldig gezellige online evenement kwam voort uit de campagne 'Het jaar van handgemaakt'. Omdat we het zo jammer vonden dat al die leuke marktjes niet door konden gaan door de maatregelen omtrent het Coronavirus, hebben wij een markt opgezet die je veilig, op je gemakje en gratis kunt bezoeken vanuit je eigen huis. Een Online Creamarkt!

HIH x Liefhebberen collectie

Marrit van Studio Liefhebberen en ik bundelden deze zomer onze krachten en hebben samen een unieke collectie houten stempels voor creatieve genieën ontworpen. Deze stempels heb je niet echt nodig, maar WIL je gewoon hebben!

HIH x JOOP collectie

Elise van JOOP digital studio en ik hebben onze creative minds gebundeld om samen een kleine maar bijzondere collectie sieraden te ontwerpen voor creatieve mensen en – zoals ik ze graag noem – handmadelovers. In dit blog vertel ik je alles over het ontstaan van de collectie, laat ik alle sieraden zien en vertel ik iets over het idee achter elk item.

Het jaar van Handgemaakt

Het hele jaar werken Nicole, de oprichtster van Handwerkmarkt en ik nauw samen om het imago van handgemaakt te verbeteren en handgemaakt als fenomeen helemaal op de kaart te zetten in Nederland. Dat doen we middels een landelijke campagne ‘het jaar van handgemaakt’.

Heb jij een geweldig idee of lijkt het je leuk om samen een project op te zetten? Stuur dan gewoon eens een berichtje met je voorstel of vraag via de contactpagina of Instagram @handmadeinholland