Projecten

Op deze pagina vind je alle projecten van Handmade in Holland overzichtelijk bij elkaar. Veel van de projecten zijn in samenwerking met een of meerdere makers of creatieve ondernemers, dat is ontzettend gezellig en zorgt gewoonweg voor meer impact om handgemaakt als fenomeen meer bekend te maken in Nederland.

Cursus voor creatieve ondernemers

Passend bij de gids (e-book) die gelanceerd werd in 2020, komt nu in januari 2022 voor het eerst een interactieve vijf daagse cursus. Werk samen met groep gelijkgestemden om je antwoorden mee te bespreken, samen te sparren over deze interessante onderwerpen en waar je kunt leren van elkaars ervaringen.

HIH x Muchable kerstkaarten

Voor je het weet is het alweer december en tijd om fijne kerstwensen te versturen naar al je dierbaren. Voortbordurend op de gezellige sfeer van de HIH winkelstraat, hebben Romy van Muchable en ik samen vijf kerstkaarten ontworpen. Kijk je mee?

E-book voor creatieve ondernemers

In de afgelopen jaren deelde ik mijn kennis, adviezen en tips op het gebied van creatief ondernemen via 120 posts en duizenden story’s met meer dan honderd (startende) ondernemers via de HIH Makersclub. Om deze kennis te delen met meer mensen te kunnen delen is deze praktische gids ontstaan.

Groepsbrainstorm

Met een groep van 8 tot 15 creatieven komen we samen om te brainstormen over een vooraf vastgesteld onderwerp binnen het ondernemerschap. Deze brainstorm wordt voorbereid en begeleid door Soraya. Met interessante vragen, tactisch doorvragen en het actief uitnodigen om out-of-the-box te denken komt de groep tot waanzinnige en soms grote ideeën, concepten en plannen.

HIH x Liefhebberen collectie

Marrit van Studio Liefhebberen en ik bundelden deze zomer onze krachten en hebben samen een unieke collectie houten stempels voor creatieve genieën ontworpen. Deze stempels heb je niet echt nodig, maar WIL je gewoon hebben!

Online Creamarkt

De eerste editie van dit geweldig gezellige online evenement kwam voort uit de campagne 'Het jaar van handgemaakt'. Omdat we het zo jammer vonden dat al die leuke marktjes niet door konden gaan door de maatregelen omtrent het Coronavirus, hebben wij een markt opgezet die je veilig, op je gemakje en gratis kunt bezoeken vanuit je eigen huis. Een Online Creamarkt!

HIH x Gutsy Fashion

Deze mini collectie in samenwerking met Lisanne van Gutsy Fashion is speciaal voor de creatieve vrouw die op zoek is naar een nieuw favoriet kledingstuk. Geloof me, in deze handgemaakte tops kun je wónen!

HIH x JOOP collectie

Elise van JOOP digital studio en ik hebben onze creative minds gebundeld om samen een kleine maar bijzondere collectie sieraden te ontwerpen voor creatieve mensen en – zoals ik ze graag noem – handmadelovers. In dit blog vertel ik je alles over het ontstaan van de collectie, laat ik alle sieraden zien en vertel ik iets over het idee achter elk item.

Het jaar van Handgemaakt

Het hele jaar werken Nicole, de oprichtster van Handwerkmarkt en ik nauw samen om het imago van handgemaakt te verbeteren en handgemaakt als fenomeen helemaal op de kaart te zetten in Nederland. Dat doen we middels een landelijke campagne ‘het jaar van handgemaakt’.

Heb jij een geweldig idee of lijkt het je leuk om samen een project op te zetten? Stuur dan gewoon eens een berichtje met je voorstel of vraag via de contactpagina of Instagram @handmadeinholland