Over

Wie wat waar?

Handmade in Holland is een platform voor liefhebbers van handgemaakte producten en de makers.

Voor de fans hebben we toffe shoptips, mooie kortingen en giveaways, woon- en stylinginspiratie en informatie over de vele makers die ons landje rijk is. De creatievelingen onder hen vinden zo tal aan inspiratie voor hun eigen creaties en kunnen leuk aan de slag met de DIY-tips van verschillende makers.

Voor de ondernemers hebben we wekelijks nieuwe artikelen met tips en adviezen op allerlei vlakken van het creatieve ondernemerschap. Deze informatie komt veelal van Soraya, de oprichtster van Handmade in Holland die tegenwoordig ook creatieve ondernemers coacht, en af en toe ook uit gastbloggers; experts op het gebied van productfotografie of marketing of andere ondernemers die hun ervaring graag met je delen.

Who's that girl?

Dit is Soraya, tot diep in haar vezels creatief, spontaan en altijd behulpzaam. Na haar studie aan de kunstacademie is ze direct voor haarzelf begonnen als ondernemer en met HIH als meest recente project om het imago van ‘handgemaakt’ te verbeteren en zowel klant met maker als creatieve ondernemers met elkaar te verbinden.

Meer informatie over Soraya komt binnenkort… Ze is nu veel te druk met het bouwen van de website om over zichzelf te vertellen. ; )