Online Creamarkt

In samenwerking met Handwerkmarkt

De eerste editie van dit geweldig gezellige online evenement kwam voort uit de campagne ‘Het jaar van handgemaakt’Omdat we het zo jammer vonden dat al die leuke marktjes niet door konden gaan door de maatregelen omtrent het Coronavirus, hebben wij een markt opgezet die je veilig, op je gemakje en gratis kunt bezoeken vanuit je eigen huis. Een Online Creamarkt!

Met hulp van Marjolein Paalvast (@marjomaakt) voor de illustraties is het ons gelukt om een fantastisch vrolijke en sfeervolle markt neer te zetten op de website van ‘Het jaar van handgemaakt’. Omdat deze actie zo’n succes was en zowel de standhouders als de bezoekers laaiend enthousiast, besloten wij, team Online Creamarkt, om het concept voort te zetten en uit te breiden.

De Online Creamarkt vind nu plaats op haar eigen website, die met de illustraties van Marjolein nu écht een feestje is! Op de website vind je informatie over (het ontstaan van) de markt en een uitgebreide pagina met informatie over deelname. 

Zodra de markt geopend is vind je via de marktplattegrond tientallen vrolijke kraampjes vol originele handgemaakte en DIY-producten van getalenteerde makers en creatieve ondernemers. Kun je tijdens je bezoek een creatieve workshop volgen of tijdens het struinen een praatje aanknopen met de makers. Alle standhouders staan in geïllustreerde hoedanigheid achter hun kramen voor je klaar om iets over zichzelf of hun producten te vertellen en al jouw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over de Online Creamarkt vind je op onze website www.onlinecreamarkt.nl