Naaldmagneet – Iris Borduurt x Annabel Ester

Sommige producten hoef je niet eens te testen om te weten dat ze super praktisch en ronduit geniaal zijn. Deze naaldmagneet van Iris Borduurt i.s.m. Annabel Ester valt onder die categorie. Daarnaast zijn de ontwerpen ook nog eens een lust voor het oog!

Wat is een naaldmagneet?
Een naaldmagneet is een enorm handig hulpmiddel voor bij het borduren of naaiwerkjes. Het product bestaat uit twee magneten, welke je aan de voor- en achterkant van je borduurwerk aan elkaar klikt. Moet je wisselen van kleur garen of gaat de deurbel dan plaats je je (borduur)naald op de naaldmagneet en deze wacht hier geduldig op je tot je klaar bent om weer verder te gaan!
Nooit meer je bankstel of vloerkleed afspeuren naar waar die naald toch kan zijn verdwenen… Nooit meer je naald door je werk heen steken en toch balen van die extra gaatjes…

Bonustip: de naaldmagneten zijn ook erg geschikt om als broche te dragen. Doordat ze met magneetjes te bevestigen zijn maak je hiermee geen gaatjes in je kleding!

Handmade in Enschede:
Dit product van Iris Borduurt is ontworpen in samenwerking met Annabel Ester. Ze kwamen in contact nadat Annabel de producten van Iris had gespot in ‘Jouw Marktkraam’ (een winkel waar particulieren en creatieve ondernemers een kraam kunnen huren) en haar een berichtje stuurde of ze het leuk zou vinden om een samenwerking aan te gaan. Iris was onder de indruk van de producten die Annabel creëerde met een lasermachine in haar werkplaats en was gelijk enthousiast.

Met Iris als borduurdeskundige en de kennis van productontwerpen van Annabel kwam er al snel een matching set fantastische producten uit: een naaldmagneet en draadhouder in de vorm van een cactus. Het product werd zo’n succes dat het tweetal een maand later met twee nieuwe designs van de naaldmagneet kwam; de Hippie Kitty en Hippe Doggo. Deze schattige exemplaren zijn gebaseerd op de populaire Hippie Kitty borduurwerken van Iris.

De draadhouder; handig hulpmiddel om je kleuren garen te sorteren.

Je vind deze handige hulpmiddelen HIER in de webshop van Iris Borduurt. Naast hulpmiddelen vind je er ook vele borduurmaterialen, borduurpakketten en door Iris gemaakte borduurwerken.

Andere linkjes:
Iris Borduurt webshop: https://irisborduurt.nl/
Iris Borduurt instagram: https://www.instagram.com/irisborduurt/
Annabel’s website: https://www.annabelester.nl/
Annabel’s instagram: https://www.instagram.com/annabelester/


Dit artikel is NIET gesponsord maar tot stand gekomen vanuit een oprechte bewondering voor het product en de makers.