Lamp Tine – Liefs van Emma

Zie je die toffe lamp daar hangen? Die is gemaakt door Liefs Van Emma (foto door Anouk Dekker). Emmanuelle houdt van duurzaamheid, praktisch en interieurdesign en deze elementen komen allemaal terug in het ontwerp van lamp Tine.โ€‹

Er zit iets in Emmanuelle wat maakt dat ze graag met haar handen bezig ben om zichzelf creatief te uiten, met name op het gebied van interieur. Hieruit, samen met haar interesse voor ondernemen en haar liefde voor praktisch design, kwam het ontwerp voor lamp Tine voort. De fitting en het snoer van deze lamp is met de hand omknoopt met gerecycled katoen garen wat zorgt voor een heerlijk zachte uitstraling en een hip en duurzaam product.

Voor elk interieur:
Met een ruime keuze aan lichte, donkere, zachte en frisse kleuren is er voor ieder wat wils. Vervolgens kun je de dikte van het snoer bepalen en kiezen voor een lengte van 180 of 300 cm; wordt het een subtiel accent in huis of een flinke eyecatcher?
In de webshop kun je meteen een passende lichtbron uitzoeken, ga jij voor een moderne, industriรซle of vintage look? Het is allemaal mogelijk!

Style je huis:
Lamp Tine is zowel hangend als liggend een mooi stuk decoratie. Leg hem bijvoorbeeld op een dressoir, drapeer het snoer over de kast of het hoofdeinde van je bed of hang hem aan de wand met een van de originele ophangsystemen die je ook meteen mee kunt bestellen bij Liefs van Emma.

Met deze vele mix&match opties is het ook geen verrassing dat lamp Tine al gespot is bij vele interieuraddicts op instagram. Neem maar eens een kijkje op de instagram feed van Liefs van Emma en zie in welke prachtige foto’s van de verschillende grote interieuraccounts deze lamp nog meer de show steelt.

Linkjes:
Website Liefs van Emma: https://liefsvanemma.nl/
Instagram Liefs van Emma: https://www.instagram.com/liefsvanemma_/
Instagram Anouk Dekker: https://www.instagram.com/anoukdekker/
Instagram Ellefotografie: https://www.instagram.com/ellefotografie/


Dit artikel is NIET gesponsord maar tot stand gekomen vanuit een oprechte bewondering voor het product en de maker.