Handmade in Holland en Handwerkmarkt presenteren

De grote kleine kerstpakketten actie

Een grote actie met kleine kerstpakketten voor en door creatieven

Vind jij het ook zo jammer dat je geen Kerstpakket krijgt als ondernemer? Doe dan gezellig mee met deze grote kleine Kerstpakketten actie georganiseerd door Soraya (Handmade in Holland) & Nicole (Handwerkmarkt). Deze kerstpakketten voor en door creatievelingen zijn een leuk initiatief om jezelf en elkaar deze Kerst eens flink te verwennen. In het kort maak je 5 producten en krijg je 5 producten van verschillende makers terug in een gezellig Kerstpakket. 

Deelnamekosten bedragen €12,50 (bekijk hier wat er in deze prijs inbegrepen is)

Lees alles goed door en meld je onder aan deze pagina aan voor deze leuke actie!

Hoe werkt het?

 • Geef je voor 14 november op via deze website.
 • Iedereen is welkom; van fanatieke hobbyisten tot kleine ondernemers, als je producten maar van goede kwaliteit zijn.
 • Je zorgt voor 5 dezelfde handgemaakte of zelf ontworpen producten. Het is natuurlijk super leuk als het speciaal voor kerst ontworpen is. Gebruik al je creativiteit en pak je cadeautjes feestelijk in om de andere makers leuk te verrassen.
 • Deze cadeautjes verstuur je uiterlijk 29 november naar het adres dat je op 25 november krijgt via de mail. 
 • Wij koppelen makers aan elkaar en verdelen jullie handgemaakte cadeautjes zo, dat iedereen een zo passend mogelijk pakket ontvangt. Wat je ontvangt en van welke vijf makers, blijft een verrassing.
 • Het is leuk als we elkaar helpen door leuke foto’s van de producten te maken en op je socials te plaatsen zodat anderen ook kennis maken met de deelnemende makers en hun mooie producten. Zo krijgt iedereen een extra boost tijdens te feestdagen 🙂

Cadeautjes

 • Je bepaalt helemaal zelf met welk product je wil deelnemen. Op basis van jouw handwerktechniek en de financiële waarde en kwaliteit van het product zullen wij een zo passend mogelijk kerstpakket voor jou samenstellen. Dat betekent dat we hobbyisten meer aan hobbyisten en doorgewinterde kunstenaars en ondernemers zo veel mogelijk aan andere professionals koppelen.
 • Het budget bepaal je dus zelf! Maak het echter niet te bont, een product met een verkoopwaarde rond de 10 euro is al superleuk.
 • Stel jezelf ook zeker voor aan de ontvanger door middel van een (visite)kaartje of mooie flyer. Zo leren we elkaar ook echt een beetje kennen en krijgt het pakket een gezellige en persoonlijk twist. Zorg hierbij wel dat je het visitekaartje in ieder pakje doet of goed vastmaakt aan het ingepakte cadeautje, zodat deze niet los komt in het kerstpakket. 
 • Pak de cadeautjes feestelijk in.
 • Geen etenswaren.

Verzenden

Jij betaalt de heenzending direct aan de postmaatschappij. Verzend het pakket met Tracking, gaat er dan onverhoopt iets mis tijdens deze zending dan vergoeden wij de verzendkosten voor een tweede poging of maken we gebruik van onze back-up cadeautjes voor jouw deelname.
Op 25 november ontvang je van ons een mail met daarin het adres waar je jouw inzending van vijf cadeautjes naar mag toesturen. Verstuur je cadeautjes in een stevige, ruime doos en vul deze goed op met vulmateriaal (oude kranten bijvoorbeeld). Met oog op duurzaamheid zullen wij zoveel mogelijk van jullie dozen hergebruiken voor de terugzendingen.

De zending van het pakket van ons naar jou, straks in december, zit inbegrepen bij de prijs voor deelname. Wij verzenden de kerstpakketten in week 49.
We kunnen ons voorstellen dat je het pakket z.s.m. wilt uitpakken, dus kun jij niet wachten, ga er dan maar voor 😉 Om de verrassing echter voor iedereen even groot te houden, willen we je wel verzoeken om pas op 24 december iets te plaatsen op social media en eventueel dan pas contact op te nemen met de makers van de cadeautjes. 

Kosten

De deelnamekosten bedragen €12,50

Bij deze prijs inbegrepen:

 • Een leuk aangekleed Kerstpakket met 5 cadeautjes van verschillende deelnemende makers;
 • De terugzending van het Kerstpakket;
 • Garantie dat je altijd een Kerstpakket thuis ontvangt ook als er tijdens het heen- of terugsturen iets mis is gegaan bij de post.

Je eigen investering daarnaast:

 • De verzendkosten voor het opsturen van jouw vijf cadeautjes naar ons adres;
 • Materiaal en inpakbenodigdheden voor deze cadeautjes.

In twee stappen ingeschreven

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze actie. (Deadline was 14-11)
Heb jij al wel de deelname kosten voldaan, maar nog niet het formulier ingevuld? Doe dat dan zo snel mogelijk via de groene knop.

1: voldoe de deelnamekosten

2: vul het formulier in

Voor vragen kun je het beste contact opnemen met Nicole via info@handwerkmarkt.nl of stuur een berichtje via Whatsapp (0639791125).

Heel veel succes en plezier! We kijken enorm uit naar het samenstellen van jouw kerstpakket.