HIH x STUDIO LIEFHEBBEREN

Marrit van Studio Liefhebberen en ik bundelden deze zomer onze krachten en hebben samen een unieke collectie houten stempels voor creatieve genieën ontworpen. Deze stempels heb je niet echt nodig, maar WIL je gewoon hebben! Ze geven nét even dat extraatje aan de verpakking van je producten en brengen gegarandeerd een lach op een ieders gezicht.

Lees snel verder, dan vertel ik je alles over deze collectie en elke stempel.
Liever direct shoppen? Bezoek snel de website van Studio Liefhebberen en sla je slag!

Werkt het linkje niet? Kopieer deze tekst in je internetbalk https://www.liefhebberen.nl/search/?search=Handmade+in+Holland

HET ONTSTAAN VAN DE COLLECTIE

Marrit en ik hebben al eerder samengewerkt. Eind 2019 organiseerde we samen een toffe kerstpakketten actie voor een groep creatieve ondernemers. Voor in dat pakket ontwierpen we samen een stempel en dat was best heeeel leuk! Aan het einde van de zomer hadden we opnieuw contact om eens te kijken of we samen een leuke collectie stempels konden ontwerpen. Over het thema waren we het snel eens… Het moesten vrolijke stempels worden die een aanvulling zijn voor elke maker of creatieve ondernemer; creatieve genieën dus!

Met een aantal mailtjes heen en weer, een aantal skype-sessies en chat-overleg via Instagram is het ons gelukt om samen een tiental toffe houten stempels te ontwerpen. De productie is uitgevoerd door Marrit en de te gekke lasersnijder in haar studio.

DE STEMPELS

Het resultaat van deze samenwerking? Tien stempels! Een aantal speciaal voor creatieve ondernemers, een aantal vooral handig om te gebruiken in je planner en anderen weer heel leuk om de verpakking van jouw handgemaakte product op te vrolijken. Allemaal in elk geval met veel liefde ontworpen door ons ontworpen en als complete set prachtig te bewaren in het limited houten kistje!

De stempels zijn samengesteld uit een gelaserd rubber en houten onderdeel. Het ontwerp wordt op het hout gestempeld, dit is dus een afdruk van de stempel op ware grote en kan worden gebruikt als handige richtlijn tijdens het stempelen. Het rubber is zoveel mogelijk afgesneden rond de vorm van het ontwerp, zo heb je minder last van het probleem dat de randen van het rubber ook inkt afstempelen op jouw ondergrond.

Hieronder een kort verhaaltje bij elke stempel en een link naar de website van Studio Liefhebberen voor meer informatie en om te kunnen shoppen natuurlijk! Je zult zien dat bijna elke stempel een andere prijs heeft, dit hadden we gelijk kunnen trekken, maar we laten je liever niet meer betalen dan nodig is. : )

Gloeilampje

Een gloeilampje staat voor ons symbool voor ‘een idee’ en past perfect binnen het thema creativiteit. Je kunt met deze kleine stempel hele leuke patronen maken, bijvoorbeeld op een cadeaulabel. Ook handig om in de buurt te houden van je planner of agenda… Heb je een tof idee, maak een afdruk van dit gloeilampje en noteer die briljante ingeving snel!

Los verkrijgbaar voor €3,25. KLIK HIER

handgemaakt met liefde’

Deze stempel is voor elke maker, want handgemaakte producten zitten altijd vol liefde! Stempel deze tekst op een langwerpig label, achterop een poster of kaart of op de rand van de verzenddoos. Zeker weten dat er een lacht op het gezicht van de ontvanger verschijnt!

Los verkrijgbaar voor €4,75. KLIK HIER

makers gonna make’

Wij makers zullen ALTIJD creatief bezig blijven, of niet?! Deze stempel is speciaal voor iedereen die een beetje verslaafd is aan craften. Wederom leuk om op kleine labeltjes te stempelen, maar ook erg geschikt voor op ronde stickers zoals in de foto bovenaan dit blog te zien is.

Los verkrijgbaar voor €3,95. KLIK HIER

dit is een duurzaam product’

Duurzaamheid en handgemaakt gaan vaak hand in hand. Is dat ook voor (een aantal) van jouw producten het geval, dan kun je dit ‘selling point’ benadrukken met deze leuke stempel. De handgetekende takjes zorgen voor een passende versiering bij het thema van duurzaamheid.

Los verkrijgbaar voor €4,10. KLIK HIER

when you buy handmade an actual person does a happy dance’

Deze vrolijke quote benadrukt een van de vele argumenten die er zijn om direct bij een maker te shoppen! Door handgemaakt te kopen, koop je bij echte mensen in plaats van grote en karakterloze bedrijven. Het lezen van deze tekst herinnert je klanten eraan dat ze een sympathieke en slimme keuze hebben gemaakt.

Los verkrijgbaar voor €5,95. KLIK HIER

Hashtag

#handmadeisbetter , #instamaker , #voorjou , #hetjaarvanhandgemaakt
Maak je boodschap helemaal van deze tijd door er een pakkende hashtag van te maken. Je kunt ook een hashtag maken van jouw merknaam, spoor je klanten aan om deze te gebruiken op social media en ze maken gratis reclame voor je. #gratistip ; )

Los verkrijgbaar voor €3,25. KLIK HIER

bedankt voor jouw bestelling!’

Altijd aardig om je klant te bedanken voor hun aanschaf. Met deze stempel doe je dat geheel in handmade style! ; ) Stempel de afdruk op een label en hang deze aan het item, schrijf een persoonlijke boodschap achterop en je geeft je klant op een hele simpele manier een extra fijn gevoel bij hun aankoop-ervaring in jouw shop.

Los verkrijgbaar voor €4,50. KLIK HIER

speciaal voor jou!’

Deze stempel is zo ontzettend ruim inzetbaar! Gebruik heb voor/bij/aan/op bestellingen, cadeautjes voor allerlei gelegenheden, een zakje zelfgebakken koekjes, een fles fijn, kaarten maken… Waar je hem ook bij gebruikt, je geeft de ontvanger het gevoel dat er écht aan hem of haar is gedacht.

Los verkrijgbaar voor €4,10. KLIK HIER

‘boekhouden’

Tja.. Leuk is het niet, maar het hoort er wel bij; boekhouden. Door deze stempel aan het eind van elke maand in je agenda of planner af te drukken weet je in elk geval dat je het niet kan vergeten. En stempelen en taken kunnen afvinken is wél leuk, dus misschien maakt deze stempel de taak zo iets minder vervelend.

Los verkrijgbaar voor €4,10. KLIK HIER

‘Handmade in Holland’
Deze tekst kon natuurlijk niet ontbreken!
Zijn jouw items handgemaakt in Nederland? Dan kun je deze stempel gebruiken op stickers, labeltjes en je verpakkingen om dat feit eens goed te benadrukken. Lokaal kopen is goed voor het milieu en onze economie, en zoals we allemaal waarschijnlijk eens zijn is handgemaakt sowieso het allerleukst!

Los verkrijgbaar voor €3,95. KLIK HIER

Stempel set + limited edition kistje

Vind jij alle stempels geweldig en wil je eigenlijk de hele set wel? Dan kun je alle tien de stempels gemakkelijk als een set bestellen mét mooi opbergkistje. Dit kistje is super limited edition en echt alleen voor creatieve genieën… Dat je het even weet!

Deze combinatie is slechts €0,60 duurder dan alle losse stempels bij elkaar opgeteld. Het houten doosje krijg je er dus praktisch gratis bij cadeau.

Set prijs incl. kistje €42,50. KLIK HIER

Bestellen

Bestellen gaat heel eenvoudig via de webshop van Studio Liefhebberen. Aangezien de productie in de studio van Marrit plaatsvindt en de voorraad zich daar bevindt is dit wel zo praktisch. Ook handig is dat je desgewenst direct inkt mee kunt bestellen!

Je vindt in de webshop stempel inkt van verschillende merken en in vele kleuren. Zelf ben ik het meest fan van Versacraft. Met deze inkt stempel je gemakkelijk op ondergronden als papier, hout en stof. Je kunt de afdruk op stof zelfs watervast maken door deze na het stempelen te verhitten met een strijkijzer. Met de 35 beschikbare kleuren zit er vast een kleur binnen jouw smaak of huisstijl bij. En anders zit je met zwart of wit (gaaf op kraftpapier!) altijd wel goed.

Als je er toch bent, vergeet dan ook niet even te neuzen tussen de andere stempels en collecties op de site. Er is zoveel leuks te vinden! Of laat een stempel op maat maken… Dan maak je in no-time stapels labeltjes, stickers en verpakkingen met je eigen logo, jouw bedrijfsnaam of die ene leuke quote. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Ben jij enthousiast?

We zijn heel benieuwd wat jij van onze samenwerking en de stempels vind! Stuur ons gerust een berichtje op Instagram (@studioliefhebberen en @handmadeinholland) als je ons iets wilt zeggen of vragen hierover, vinden we leuk!

En ken jij veel creatieve genieën die wel een handige en vrolijke stempel kunnen gebruiken? Deel dan iets over deze collectie op social media. Je kunt zelf een berichtje schrijven, een screenshot maken van dit blog of een van onze posts over deze samenwerking delen. Daar help je ons beide ook nog eens heel erg mee met wat extra bereik. Tag ons in je bericht, dan krijgen wij een melding en kunnen we je bedanken voor je support!


Linkjes Studio Liefhebberen
Webshop: www.liefhebberen.nl
Instagram: www.instagram.com/studioliefhebberen/
Facebook: www.facebook.com/liefhebberen/