HIH x Muchable kerstkaarten

Voor je het weet is het alweer december en tijd om fijne kerstwensen te versturen naar al je dierbaren. Voortbordurend op de gezellige sfeer van de HIH winkelstraat, hebben Romy van Muchable en ik samen vijf kerstkaarten ontworpen. Kijk je mee?

Al vrij snel na de lancering van de winkelstraat, hadden Romy en ik het idee om de basis van deze huisjes ook in te zetten voor sfeervolle kerstkaarten. De bedrijfsnamen hebben plaatsgemaakt voor kerstwensen, de etalages zijn gevuld met cadeautjes en lekkernijen en zo kwamen we al een heel eind met ons ontwerp. Natuurlijk moesten er dennenbomen en sneeuw toegevoegd worden voor het รฉchte decembergevoel, met als resultaat deze vijf kaarten.

Alle kaarten zijn A6 formaat (10,5 x 14,8 cm) en gedrukt op 330 grams mat papier. De kaarten zijn dubbelzijdig gedrukt waarbij er op de achterkant van de kaarten ook een leuke mini illustratie staat.

De kaarten zijn verkrijgbaar als een set van de vijf verschillende soorten samen, (klik hier) maar daarnaast ook los verkrijgbaar. Voor het geval er een of twee ontwerpen zijn die je vooral leuk vind ๐Ÿ˜‰
Hieronder zie je ze allemaal op een rijtje, met een knop naar de pagina waar je die kaart los kunt bestellen. Voor een compleet overzicht in de shop klik je op de grote roze knop boven deze tekst.

Ben jij als ondernemer op zoek naar een speciale, gepersonaliseerde kerstkaart? Look no further! Met aanpassingen in kleur, je bedrijfsnaam op de gevel en eventueel een herkenbaar element in de etalage, toveren we zo’n winters winkelpand om, passend bij jouw onderneming. Een super originele en ‘on brand’ kerstkaart om te versturen naar je zakelijke partners en je liefste klanten.