HIH x JOOP collectie

Elise van JOOP digital studio en ik hebben onze creative minds gebundeld om samen een kleine maar bijzondere collectie sieraden te ontwerpen voor creatieve mensen en – zoals ik ze graag noem – handmadelovers. In dit blog vertel ik je alles over het ontstaan van de collectie, laat ik alle sieraden zien en vertel ik iets over het idee achter elk item.

Liever meteen kijken/shoppen dan lezen? Klik dan hier om direct naar de shop van JOOP digital studio te gaan op Handwerkmarkt.

HET PROCES

Augustus 2019 stuurde ik Elise een berichtje waarin ik haar voorstelde in de toekomst samen te werken aan een collectie van “items die schreeuwen; ik ben een kunstenaar/creatief ondernemer/getalenteerde maker/liefhebber van handgemaakt”. Elise was meteen enthousiast, de eerste ideetjes werden direct uitgewisseld maar we besloten er later op terug te komen aangezien we beiden (te) druk waren met andere projecten.

Met het begin van 2020 en daarmee de start van #hetjaarvanhandgemaakt was het voor ons beide hét moment om deze samenwerking aan te gaan. Een Skypesessie vond plaats om elkaar even (digitaal) te ontmoeten, te brainstormen en alles op te zetten en na twee weken mailcontact was daar onze collectie al!

Het ontwerpen met Elise was zó leuk en ging zo soepel! Onze ideeën vulden elkaar enorm goed aan, Elise begreep steeds heel goed wat ik bedoelde en wist de concepten en schetsen snel om te zetten tot  digitale ontwerpen. Ben jij op zoek naar iemand om (samen) een collectie laser gesneden sieraden mee te ontwerpen dan is Elise ‘your gal’!

OVER DE COLLECTIE

De collectie bestaat uit draagbare statements voor alle soorten creatieve makers en liefhebbers van handgemaakt. We hebben gekozen voor woorden waar zowel fans, hobbyisten, ondernemers en kunstenaars zich (hopelijk) in hunnen vinden. Vooral de woorden ‘handmade’ en ‘creativity’ laten we vaker terugkomen in de broches, kettingen en oorbellen in deze collectie. Daarnaast hebben we een broche met de populaire hashtag #instamaker ontwikkeld en een gepersonaliseerd houten naamkaartje. Hieronder vind je elk product uitgelicht met een link naar Elise’s webshop JOOPdigitalstudio waar de sieraden te bestellen zijn.

Love handmade broche
Dit ontwerp doet mij een beetje denken aan van die ‘MOM’ tattoos die stoere mannen hebben om hun liefde voor hun moeder te laten kennen aan de wereld, met deze broche laat je zien dat je een groot hart hebt voor handgemaakt. De beweging en schaduw van het vaandel brengen diepte in het ontwerp en de stoere letters voorkomen dat het geheel te zoetsappig wordt. 

Draag deze broche op je kleding of speld hem op een (linnen) tas om de hele wereld te laten zien dat jij een echte handmadelover bent! Je shopt deze broche voor €14,95 inclusief verzending via deze link.

Handmade ketting
Is een broche niet helemaal jouw ding of wil je liever op iets subtielere wijze je liefde voor handgemaakt bij je dragen, dan is deze ketting wellicht meer wat voor jou. Voor deze ketting hebben we voor een iets kleiner ontwerp in een horizontale vaandel gekozen. Het gouden kettinkje valt op een mooie lengte en is goed te combineren met zowel een stoere als een wat meer ‘classy’ look. Echt een sieraad dat je elke dag kunt dragen!

Voor €17,95 inclusief verzending te bestellen via JOOPdigitalstudio.

#instamaker broche
Ben jij als creatieve maker of ondernemer actief op Instagram, dan heb je vast en zeker deze hashtag wel eens gebruikt of voorbij zien komen. Onder #instamaker laat heel Instagram zien wat voor creatieve talenten ze in huis hebben. Wil jij dit in reallife ook uitdragen, dan kan dat nu met deze hippe broche!

Ook deze broche is verkrijgbaar voor €14,95 met gratis verzending. Klik hier voor meer informatie in Elise’s shop op Handwerkmarkt.

Creativity ketting
Deze ketting is een moderne twist op een naam- of woordketting waarbij de sierlijke letters in het hout zijn gegraveerd en de vorm er omheen is uitgesneden met de laser. Speciaal voor iedereen wiens creativiteit een belangrijke rol speelt in hun leven en hoe leuk ook om cadeau te doen aan die vriendin die je zo bewonderd om haar creativiteit?!
Ook deze hanger is afgewerkt met een fijn goud-look kettinkje waardoor hij van alledaags tot chique gedragen kan worden.

Je shopt deze creative musthave voor €17,95 inclusief verzending hier.

Creativity lightbulb broche/oorbellen
Van een snelle schets van mij heeft Elise dit enorm toffe ontwerp gerealiseerd waarmee we creatieve ideeën willen vieren! Deze gloeilamp zou in eerste instantie een stuk wanddecoratie worden, maar nadat we besloten ons te beperken tot sieraden hebben we er maar voor gekozen om dit ontwerp  als broche, hangende oorbellen en stekers uit te brengen!

Ben jij of ken jij een creative genius? Dan is dit echt een sieraad voor jou!
Broche €14,95 en oorbellen €11,95, beide ook weer met gratis verzending.

Gepersonaliseerde naamkaart broche
Met deze customizable broche ben jij als maker goed te herkennen achter je marktkraam en gemakkelijker aanspreekbaar op elk event. Speld het naamkaartje op wanneer je gaat netwerken of op een andere manier klanten of zakelijke contacten gaat ontmoeten.

Het idee van deze broche is dat mensen al kunnen spieken wie je bent en je wellicht eerder herkennen, waardoor ze je eerder durven aan te spreken. Ander voordeel; tijdens jullie gesprek kan de ander steeds het naamkaartje lezen waardoor hij of zij je gemakkelijker zal onthouden.

In het voorbeeld hebben wij een voornaam en Instagram-accountnaam op het kaartje gegraveerd maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om je bedrijfsnaam te vermelden. Neem contact op met Elise om verdere mogelijkheden te bespreken.

Wil jij op het volgende evenement een blijvende indruk maken, voor €19,95 stuurt Elise jouw gepersonaliseerde exemplaar toe! Klik hier om te bestellen.

BESTELLEN

Alle items zijn te bestellen via JOOP digital studio op Handwerkmarkt en Etsy. We hebben ervoor gekozen om op de gehele collectie gratis verzending aan te bieden, geen vervelende verrassingen dus bij het afrekenen!
Elise verzorgt de productie, afwerking en verzending van alle stukken, dus heb je vragen daarover dan kun je het beste contact opnemen met haar via info@joopdigitalstudio.com

Zodra je je bestelling binnen hebt en de HIH x JOOP item(s) met plezier draagt dan vinden we het superleuk om dat te zien via social media! Post jij een bericht of story op Instagram tag ons dan @JOOPdigitalstudio en @handmadeinholland zodat we het niet missen en (als je dat leuk vind) kunnen delen op onze accounts!

DEEL JE ENTHOUSIASME

Wil je (nog) niet bestellen maar ons toch supporten in dit avontuur en ben je net als wij enorm enthousiast over deze collectie statement sieraden dan vinden wij het supertof als je dat wilt delen met jouw netwerk aan creatieve toppers en handmadelovers! Als je een screenshot van dit blog of een van onze berichten over deze samenwerking op social media deelt dan help je ons daar enorm mee. Tag ons zodat wij dat weer kunnen delen op onze accounts om jouw te bedanken voor je steun.