HIH x Gutsy Fashion

Deze mini collectie in samenwerking met Lisanne van Gutsy Fashion is speciaal voor de creatieve vrouw die op zoek is naar een nieuw favoriet kledingstuk. Geloof me, in deze handgemaakte tops kun je wónen!

In dit blog lees je meer over de achterliggende gedachte en het ontstaan van deze limited edition tops. Liever meteen shoppen? Bezoek dan de webshop van Lisanne voor onze tops in samenwerking en meer mooie handmade mode items. www.gutsy.fashion

IMG-9717_1

Over Gutsy Fashion en de samenwerking

Gutsy Fashion is de naam van het modelabel opgericht door Lisanne Zwambach. Eerder, tijdens haar studie richtte deze ambitieuze jonge vrouw al een eerder bedrijf op onder de naam FeatherBag en bracht deze creatieve onderneming tot een groot succes. Hoewel Lisanne veel plezier haalde uit het maken van de plantentassen, bleef haar meisjesdroom voor een eigen modelabel zo groot dat ze opnieuw de sprong wilde wagen. 

Gutsy Fashion is er om een lach op het gezicht van elke vrouw te toveren, want “jij bent op je allermooist als je lacht!” is het statement.
“Of je nu maat 34, 40 of 48 hebt. En of je nu een sexy jurkje aan hebt of een sweater, echte schoonheid komt van binnen. Om jou dat te laten voelen maak ik met Gutsy Fashion items waar je blij van wordt! Een handmade item dat gewoon echt lekker zit en jou, door de gekke, leuke of motiverende opdruk, een glimlach op je gezicht bezorgt. Iedere keer opnieuw.”

Dat is een statement waar ik vierkant achter sta en het effect ervan heb ik zelf ervaren met het dragen van een heerlijke Gutsy sweater met de opdruk ‘Dreamcatcher’. Deze tekst hielp mij menig maal herinneren mijn dromen achter na te jagen en af en toe een beetje stoerder zijn dan ik van mezelf gewend ben om deze dromen waar te kunnen maken. 

Toen Lisanne en ik tijdens een gesprek beide lieten weten dat we wel in zouden zijn voor een toffe samenwerking begon het bij mij meteen te borrelen met fijne woorden en zinnetjes om meer mensen een zelfde motiverend gevoel te geven als ik zelf had ervaren, maar dan nét even anders. De twee teksten die wij uiteindelijk gekozen hebben voor onze mini collectie in samenwerking zijn perfect voor elke creatieve vrouw die graag geïnspireerd wordt en/of zelf wil inspireren.

De mini collectie

Onze mini collectie bestaat uit twee tops die de creatieve vrouw perfect past, zowel in thema als fit. Voor beide shirts kozen we een levendige kleur en inspirerende tekst die in sprankelend geel op de top is geborduurd. Elk shirt wordt door Lisanne in haar thuisatelier met de hand en op bestelling gemaakt binnen maximaal 10 werkdagen, zo voorkomen we overproductie, wel zo duurzaam. ; ) Vervolgens wordt elk kledingstuk met zorg en confetti verpakt zodat het voor jou een waar cadeau is om uit te pakken.

Kies jouw favoriet of voeg beide tijdloze, handmade stukken toe aan je garderobe.

handmade top: INSPIRE

IMG-9732

INSPIRE! Laat je inspireren of ben een inspiratiebron voor anderen. Deze top is een reminder voor jou om vaker inspiratie te zoeken in de grote of kleine dingen van het leven en een inspirerend voorbeeld te zijn voor jezelf en anderen. De prachtige bordeauxrode kleur met gele opdruk staat iedereen mooi en combineert heel makkelijk. Een perfecte lievelingstrui dus! 

Deze top heeft iets langere en een iets wijd uitlopende mouw, voor een speels effect. Uitgevoerd in een soepele sweatstof van 95% katoen en 5% elastan.

handmade top: IDEA MACHINE

IMG-9802b
IMG-9745

Ben jij een echte ‘idea machine’ of kun je soms wel eens een reminder gebruiken dat je het in je hebt? Welk type persoon je ook bent, deze top zorgt ervoor dat jij telkens weer even wordt herinnerd aan je eigen creatieve denkvermogen. Trek deze fijne trui aan voor een goede brainstormsessie en laat die nieuwe ideeën maar stromen!

Ook deze top wordt gemaakt van sweatstof van 95% katoen en 5% elastan. Deze stof is in elk seizoen heerlijk te dragen want ademt goed en is op koudere dagen warmer dan hij lijkt.

Ben jij enthousiast?

Shop dan snel jouw handmade HIH x Gutsy top in de Gutsy webshop en/of deel jouw enthousiasme met de rest van de handmade community. Jouw aankoop en support voor deze samenwerking wordt enorm gewaardeerd en helpt ons groeien met onze creatieve ondernemingen en missies.
Deel het nieuws met de hele wereld door middel van een van de onderstaande buttons op Facebook of Pinterest of met een vriend(in) via WhatsApp of email. Er is geen snelle share-button voor instagram, wil je op dat platform iets delen dan kun je bijvoorbeeld een screenshot maken en ons taggen (@gutsy.fashion en @handmadeinholland) of deel een van onze posts met betrekking tot onze samenwerking. 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email