Het jaar van handgemaakt

In samenwerking met Handwerkmarkt

Het hele jaar werken Nicole, de oprichtster van @handwerkmarkt en ik nauw samen om het imago van handgemaakt te verbeteren en handgemaakt als fenomeen helemaal op de kaart te zetten in Nederland. Dat doen we middels een landelijke campagne ‘het jaar van handgemaakt’.
⠀⠀
Het wordt de start van een nieuw tijdperk waarin er meer bewondering komt voor creatief talent en waar de moeite en liefde die makers in een product steken weer gewaardeerd gaat worden! Het gaat over het empoweren van zelfmakers, ontwerpers en creatieve ondernemers, het verder enthousiasmeren van fans en het bewijzen van de meerwaarde van handgemaakt aan mensen die er tot nu toe ‘niks mee hebben’.
⠀⠀
Samenwerken is hierin voor ons allebei erg belangrijk. Niet alleen wij met z’n tweeën, maar ook met jou, met alle makers uit Nederland. ALLEEN ben je ambitieus, SAMEN ben je een beweging.
⠀⠀
Hoe gaan we dit doen? Vanaf januari 2020 organiseren we regelmatig leuke gratis challenges en acties  binnen onze handmade community die gericht zijn op verbinding, promotie en/of waarmee je creatief aan de slag kunt. Daarnaast zijn we bezig met landelijke publiciteitsacties en krijgen we hulp van bekende goede doelen. Zo zorgen we dat niemand meer om handgemaakt heen kan.
⠀⠀
Wil je ons helpen om de campagne nog beter bekend te maken, deel dan iets op social media met #hetjaarvanhandgemaakt . En ken jij toevallig iemand die wel een persbericht over ons initiatief zou willen plaatsen in het nieuwe jaar, neem dan even contact met ons op!
⠀⠀
Dan maken we samen van 2020 het jaar van handgemaakt!

Meer informatie over deze campagne vind je op onze website www.hetjaarvanhandgemaakt.nl