Familiearmbandje – MOM gemstone

Linda was op zoek naar een minimalistisch armbandje met een geboortesteen die bij het sterrenbeeld tweeling past, toen zij niet kon vinden wat ze zocht is ze deze zelf gaan maken.

Inmiddels maakt deze lieve vrouw unieke sieraden met een verhaal voor anderen met haar label MOM gemstone. Zoals deze familiearmbandjes waar op basis van de sterrenbeelden van jezelf en je kinderen of andere geliefden een heel persoonlijk sieraad op maat wordt gemaakt.

Geboortesteentjes:
Voor ieder sterrenbeeld is er een geboortesteen, een natuurzuiver mineraal dat qua werking past bij of een mooie aanvulling biedt op de karaktereigenschappen die veel voorkomen bij de personen die geboren zijn in deze periode. Zo staat de Carneool bijvoorbeeld voor kracht, energie en moed en heeft de Bergkristal een krachtig genezende en reinigende werking, welke beide goed bij het sterrenbeeld Leeuw passen.

Linda maakte voor mij een familiearmbandje met steentjes passend bij de sterrenbeelden van mij, mijn moeder en mijn oma. Opaal, welke past bij mijn sterrenbeeld Schorpioen, maakt vrolijk, levenslustig, spontaan, origineel en creatief. Wie mij een beetje kent ziet dat dit goed aansluit op wie ik ben en wat ik uit het leven wil halen. Daarnaast op het armbandje zit een Bergkristal voor het sterrenbeeld van mijn moeder, Steenbok. En ten slotte voor Vissen, het sterrenbeeld van mijn oma, een Aquamarijn steentje, welke kalmerend en verkoelend werkt, plus het lichaam en geest in balans brengt.

Ook als je niet gelooft in krachten van natuurstenen:
Ik moet eerlijk toegeven dat ik (hoewel ik er steeds meer voor opensta) nooit zo heb geloofd in helende krachten van stenen en dergelijke en tóch is dit armbandje me erg dierbaar en ‘werkt’ het voor mij! Allereerst draag ik met dit armbandje twee hele belangrijke personen in mijn leven dichtbij mij, dat maakt het erg persoonlijk en dierbaar. Wat betreft de krachten van de geboortesteentjes, elk kraaltje herinnert mij aan de werkingen die bij die natuursteen horen, waardoor ik bewust en inmiddels ook onbewust mijn gedachten en gedrag aanpas door hun aanwezigheid.

Dat klinkt een beetje vaag dus ik zal een paar voorbeelden geven:
– Voel ik me druk in mijn hoofd en ik zie het Aquamarijn steentje, dan adem ik een paar keer diep in en uit, laat (negatieve) gedachten los en kan weer verder.
– Voel ik een pijn in mijn nek of schouder na een ochtend achter de laptop, dan rol ik de Bergkristal een paar keer door mijn vingers, pas mijn houding aan en vertrouw erop dat het zo wel weer over gaat. (In plaats van me storen of druk maken om deze pijn.)
– Weet ik niet waar ik moet beginnen of wil ik creatief aan de slag, dan denk ik aan het Opaal kraaltje om mijn pols en ga ik vrolijk met zelfvertrouwen aan de slag. Ik geloof (nog niet) zo zeer dat dit kraaltje mij creatiever en origineler maakt, maar ik geloof wel dat ik creatief en origineel bén, deze natuursteen helpt mij dat herinneren en zet me daardoor aan tot actie.

Stel je eigen familiearmbandje samen:
Wil jij ook zo’n bijzonder, persoonlijk en dierbaar sieraad om je pols dragen? Deze kun je zelf samenstellen in de webshop van MOM gemstone. Je kunt daarbij kiezen uit zes subtiele kleuren voor het armbandje en goud of zilver voor de sluitkraaltjes, vervolgens geef je tot maximaal vijf sterrenbeelden door en wordt er een klein maanvormig bedeltje aan toegevoegd. Omdat er zoveel combinaties mogelijk zijn ontstaat er altijd een uniek sieraad bij jouw eigen verhaal!

Ben je benieuwd naar welke steentjes er bij jullie sterrenbeelden passen of wil je meer weten over de minimalistische sieraden die Linda voor jou kan maken, neem dan een kijkje op haar website of Instagram.

Linkjes:
Website: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/momgemstone/
Instagram: https://www.instagram.com/momgemstone/


Voor de volledigheid: ik kreeg het armbandje cadeau van Linda, maar niet in ruil voor promotie.
Dit artikel is tot stand gekomen vanuit een oprechte bewondering voor het product en de maker.