Coaching

Het huidige coaching aanbod

Flexibele hulp

Gebruik deze tijd om even te sparren over (een aspect van) je onderneming, samen te brainstormen over een nieuw product of dienst of hulp bij de vormgeving van je website. Ben je toe aan nieuwe inzichten, meer vertrouwen in jezelf en je business en verse energie om stappen te gaan zetten? Dan zetten we de tijd in als een snelle coaching sessie.

Je koopt met deze dienst simpelweg 2,5 uur van mijn tijd, deze kun je per kwartier innen. Bijvoorbeeld een uurtje de ene keer en een check-in van een kwartiertje een week of twee later. Jij trekt aan de bel zodra je me graag zou willen spreken en we plannen de gewenste tijd in bij het eerste gaatje in onze agenda’s.

Deze dienst is speciaal voor wie geen behoefte heeft aan een heel coachingtraject, maar wel af en toe een check-in wil en wat assistentie kan gebruiken.

Focusdag

In één dag flinke stappen maken met je bedrijf? Het kan!
Tijdens een Focusdag gaan we samen aan het werk om een aspect van jouw bedrijf of ondernemerschap goed op te zetten of helemaal opnieuw (conceptueel) vorm te geven. Wil jij werken aan je aanbod, je branding, website of 5 jarenplan?

In zeven uur nemen wij het onderdeel heeeeelemaal onder handen en aan het einde van de dag heb jij het complete plaatje staan én genoeg tools, inzichten en motivatie om er de komende maanden zelf verder mee aan de slag te gaan.

Focusdag in groepsverband

De Focusdag is binnenkort ook te boeken in groepsverband. Je werkt dan onder begeleiding en samen met 2 of 3 andere creatieven aan het zelfde onderwerp. Dat kunnen bevriende ‘collega’s’ zijn of ondernemers die jij nog niet kent. In elk geval kennen jullie dezelfde struggles en zijn er nu aan toe om daar wat aan te doen. In de zeven uur dat we digitaal samenkomen is er voldoende tijd voor iedereen om persoonlijke aandacht te krijgen.

Klinkt dat fijner of past dat beter binnen jouw budget? Stuur dan even een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching traject

Met dit traject van twee maanden nemen we samen de tijd om de essentie van jouw creatieve onderneming te bepalen of terug te vinden, dromen om te zetten tot concrete doelen en kleine stapjes te zetten zodat jouw bedrijf (weer) kan groeien. Daarnaast zullen we ook werken aan mindset, want met een positieve houding en een goede dosis zelfvertrouwen is het ondernemen niet alleen makkelijker, maar ook leuker!

Na de korte intake plannen we om de week een videocall in van 90 minuten of spreken we elkaar telefonisch als jij dat prettiger vind. Tussendoor mag je natuurlijk altijd aan de bel trekken en help ik je graag met de kleine dingetjes die je voortgang tegenwerken.

In verband met vakantie in te plannen vanaf 14 augustus

"Let's go! Let's grow!"
"Het voelt fijn om nu houvast en richting te hebben zodat ik makkelijker beslissingen kan nemen en kan bepalen wat goed bij mijn bedrijf past."
Cynthia
@beadzjewellery

Onderwerpen

We kunnen eigenlijk alles bespreken wat met creatief ondernemen te maken heeft en behandelen alleen dat waar jij behoefte aan hebt. Deze vier thema’s zijn aspecten die ik vaak bespreek met creatieve ondernemers en makers en zijn onder andere waar ik ook jou bij kan helpen.

Focus

Heb je teveel ideeën, een overvol hoofd of gaat jouw collectie alle kanten op. Misschien is het dan tijd om een beetje focus aan te brengen...
Onderzoek samen wat voor jou nu het belangrijkste is, leer daarop te focussen en het andere (tijdelijk) los te laten.

Inspiratie

Het gevoel dat je vastloopt is niet vreemd in het hebben van een onderneming. Misschien heb je een bepaald probleem wat je tegenhoudt of weet je simpelweg even niet wat eerstvolgende stap zou moeten zijn?
Het stellen van vragen, samen sparren of een kleine brainstormsessie kan je zo inspireren dat je meteen weer die kriebel voelt om aan de slag te gaan!

Zelfvertrouwen

Een gebrek aan zelfvertrouwen kan zich in je onderneming uiten als twijfel of spanning rondom het bepalen of benoemen van je prijzen.
Vaak zijn makers onnodig kritisch op zichzelf en hun producten, laat mij je helpen inzien wat jouw krachten zijn en bevestiging geven dat je goed bezig bent. Geloven in je product, eigen kunnen en toekomst van je bedrijf is een enorm waardevolle vaardigheid.

Motivatie

Een eigen bedrijf hebben is hard werken, dat weet je inmiddels vast al wel. Weten waarvoor je zo hard werkt maakt het werk een stuk makkelijker. Ga het gesprek hierover aan, onderzoek je motivatie of laat je hieraan herinneren.

Het Contact

Ik heb het liefst contact met jou via videocall (Whereby). Zo kunnen we elkaar zien en snel veel vertellen aan elkaar. Vind jij dat niet prettig? Dan bellen we zonder beeld. In dit geval bel ik jou, zodat jij geen bijkomende telefoonkosten hebt.

Chatten is vooral praktisch voor korte vragen waarvoor je een van de kwartiertjes van de strippenkaart wilt gebruiken of tussen de sessies door als we een traject samen doen. Ik ben altijd bereikbaar via Instagram, chatten via Whatsapp is ook mogelijk.

VIDEOBELLEN

 Het is altijd fijn om te zien met wie je spreekt, videobellen via Whereby is daar een goede uitkomst voor. Je kunt op deze manier ook iets laten zien als dat van toepassing is. Zoals een bepaald materiaal, nieuw product of verpakking als je een vraag hierbij hebt of als branding wilt bespreken.

BELLEN

Praten gaat meestal sneller dan typen, dus kun je in een telefoongesprek meer bespreken dan via chat. Leg wel pen en papier klaar om aantekeningen te kunnen maken tijdens het gesprek, dan kun je de belangrijkste punten, inzichten en tips even noteren.
Ik bel jou, dus heb je geen bijkomende telefoonkosten.

CHAT

Het grootste voordeel van chatten is dat je het gesprek wanneer je wilt en op je gemakje kunt teruglezen. Je hoeft dus geen aantekeningen te maken en kunt je volledig focussen op het gesprek. Sommige mensen vinden het wat spannend om te bellen, ook dan is chatten een fijne uitkomst.
Chatten kan onder andere via instagram, (desktop) Whatsapp of Gmail-chat.

Ervaringen

Soraya heeft in de afgelopen jaren adviezen en tips gegeven op het gebied van creatief ondernemen aan tientallen (startende) ondernemers.
Dit zijn een aantal van hun ervaringen.

Ben jij er klaar voor?

Heb je nog vragen?