Charlies Christmas Craft tips

Ik sta al een paar weken lang te popelen om de kerstsfeer in huis te halen. Warme chocomel, gezellige lichtjes, fijne kerstmuziek. Ik ben er dol op! Het uitzoeken van leuke Christmas crafts is ook iets wat ik ieder jaar weer met veel plezier doe.

Natuurlijk lukt het mij nooit om alle projecten die ik gevonden heb uit te proberen, maar een paar lukt meestal wel. Aangezien ik dit jaar voor het eerst meedoe aan Vlogmas, heb ik sowieso een paar fijne projecten op de planning staan voor december! 

Speciaal voor deze blog ging ik op zoek naar 20 fijne Christmas Crafts. Heb jij nog geen idee waar jij dit jaar aan wilt werken? Scroll dan gauw naar beneden en ontdek de mooie projecten die ik heb verzameld.

Benieuwd naar meer foto’s, informatie of een tutorial? Klik dan op de foto en je wordt direct naar de juiste pagina gestuurd. 

Decoreer een krans

Verzamel ballen, glitters en gedroogd fruit en
bind alles met bindraad vast aan de krans.

Maak van inpakken een feestje

Verzamel mooie inpakspullen en maak er een avondje van

Over Charlie

Charlie is tekstschrijver en content creator. Haar artikelen over natuurlijk en ontspannen leven staan vol met informatie die jonge vrouwen helpen om het leven wat relaxter en duurzamer in te kunnen richten. Ze is fervent handwerkster en organiseert wekelijks de Online Handwerk Club. Charlie schrijft maandelijks een blog voor Handmade in Holland vol met tips en tricks voor iedereen die zelf met handgemaakt aan de slag wilt.

Nieuwsgierig naar hoe jij een ontspannen en natuurlijk leven zou kunnen leiden? Kijk dan op charlingual.com. Charlie is ook te vinden op Instagram in op YouTube.