7x Hippe Kerstdecoratie

Wat is het toch altijd gezellig om het huis te versieren voor kerst! Ook in de wereld van handgemaakte producten is er een hoop moois te vinden om jouw huis met de feestdagen sfeervol te decoreren. Ik laat je in dit blog zeven prachtige producten zien die zijn ontworpen en/of met de hand worden gemaakt door zeven hele knappe makers uit ons eigen landje.

Klik op de foto van een product om naar de webshop van de maker te gaan.

Houten kersthanger van Wood’nKids

Deze sierlijke houten hanger met de tekst ‘Merry Christmas’ kun je mooi in de kerstboom hangen, als losse decoratie aan de knop van een kast of voeg hem toe als finishing touch aan een kerststuk of krans.
 
Liever iets persoonlijkers? Wood’nKids heeft ook hangers verkrijgbaar in de vorm van een ster of kerstbal die te personaliseren zijn met eigen namen.

Rendieren set van designStudioSam

We blijven nog even in de houten afdeling met deze adooorable rendieren van designStudioSam. Geef ze een leuk plekje ergens in huis of gezellig op tafel als decoratie tijdens het kerstdiner. 
De rendieren zijn in licht en donker hout verkrijgbaar en dien je zelf nog in elkaar te zetten. Dat lukt je wel ; )

Wandkleed van Siz2.nl

Als je nog op zoek bent voor een gave eyecatcher moet je bij Siz2.nl zijn! Dit moderne wandkleed is helemaal met de hand gemaakt met katoenen draad op 100% katoenen stof. 
De klemmen zijn ook in de webshop bij te bestellen waardoor je deze beauty gemakkelijk een plekje geeft in de woonkamer of hal.
Is deze dennenboom niet helemaal jouw stijl? Check dan een van de andere drie kerstige ontwerpen.

Serveerbord van Irmadammekes

Ik blijf de eigen en unieke stijl van Irmadammekes bewonderen. Dit stervormige bord is ook voorzien van zo’n fijne illustratie.
Het bord kan zowel als decoratie worden neergezet als gebruikt om etenswaren op de serveren. En no worries je hoeft niet met de afwasborstel in de weer, hij mag gewoon mee in de vaatwasser.

Servetringen Deer van Aiymes

Dek de tafel met nog meer sfeer met deze servetringen van Aiymes. Ze zijn verkrijgbaar in set van vier en in de varianten rendier, kerstboom of kerstmuts. Verwacht je acht of meer gasten dan is het ook een leuk idee om de verschillende soorten te combineren. Of laat de ringen graveren met de naam van je eters en je hebt meteen een leuk cadeautje.

Textielposter Wine van Studio Hoeked

Studio Hoeked zegt waar het op staat, met die heerlijke (glü)wijn geeft het niks hoe koud het buiten is. 
Deze textielposter is gedrukt op een textiel met linnen uitstraling en voorzien van beukenhouten stokken voor een stijlvolle look and feel. Het cognackleurige koord kun je zelf op de benodigde lengte afknippen en vastknopen en zo is deze poster gemakkelijk op te hangen waar je maar wilt. 

 

Sterrenslinger In The House

Met deze handgemaakte sterren van klei heb je een super originele slinger voor in de kerstboom, aan een mooie kast of ergens aan de wand.
Door op de foto te klikken wordt je doorgelinkt naar de kant-en-klare slinger met tien sterren, maar je kunt op verzoek ook een vollere of langere laten maken of lekker zelf aan de slag door de sterren (en touw) los te bestellen!

Dat zijn mijn zeven tips voor hippe kerstdecoratie. Er is echt nog veel meer moois verkrijgbaar, op de Handmade in Holland instagram deel ik de komende tijd nog een aantal gave producten om je huis mee te versieren en natuurlijk ook een aantal toffe kerstcadeautips. Zoek ons op instagram op onder de naam @handmadeinholland en klik op die volgknop om op de hoogte te blijven!

Dit artikel is NIET gesponsord maar tot stand gekomen vanuit een oprechte bewondering voor de producten en makers.