20x handmade herfst shoppen

Het is herfst! Mijn favoriete seizoen. Met knisperende blaadjes onder je warme laarzen, pompoensoep en stoofpotjes, kaarsjes aan en boeken lezen onder dekentjes. De herfst biedt zoveel gezelligheid en nodigt ons uit om na een verfrissende boswandeling vooral knusse activiteiten te ondernemen zoals breien en haken, een bordspel met de familie of wegzakken in een fijne stoel met een goed boek. 

Passend bij deze echte herfstactiviteiten en om de herfstige sfeer in huis te halen heb ik 20 mooie handgemaakte producten verzameld vanaf Etsy. Tussen de toffe items van deze Nederlandse makers zit ook vast iets leuks voor jou!

Benieuwd naar meer foto’s of informatie van een product? Klik dan op de foto of de tekst met de naam van de maker en je wordt direct naar de juiste pagina gestuurd binnen Etsy. Happy herfst shopping!

Voor deze blog is gebruik gemaakt van affiliate-linkjes, wat betekent dat ik een klein zakcentje ontvang van Etsy als jij iets bestelt. Dit kost jou of de verkoper niets extra’s, maar wordt vergoed door het platform zelf. 

Meer handmade herfstige items van Nederlandse makers bekijken?